Boyunlu Ortaokulu

WEB https://silvanboyunluortaokulu.meb.k12.tr
Adres : BOYUNLU MAH. BOYUNLU KÜME EVLERİ NO 7 SİLVAN / DİYARBAKIR
VİZYON : Boyunlu Ortaokulu´nu saygın, güvenilir ve etkin bir okul haline getirmek.
MİSYON : "Bireysel eğitim ve öğretim ilkelerini temel alan, kendini tanıyan ve yeniliklere açık olan, gelişen bireyler yetiştiren bir eğitim ve bilim merkezi olmak"
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Öğretim(Tekli)
Saatler : 08:30´da ders başlangıcı, 15:40´ta ders bitişidir.
Yabancı Dil :
Servis : Öğretmen servisi tel:5536428185 (MEHMET SİMPİL)
Ulaşım : Öğretmenlerin okula ulaşımı özel servisle sağlanmaktadır. Taşımalı öğrenciler için de Milli Eğitim Müdürlüğü´nün sağladığı servisler hizmet vermektedir.
Yerleşim Yeri : Boyunlu Köyü Silvan merkeze 13 km, Diyarbakır merkeze de yaklaşık 96 km uzaklıktadır. Köyde 160 hane bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Silvan merkeze 13 km. Diyarbakır merkeze yaklaşık 96 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuza "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi" kapsamı ve "Sıfır Atık Projesi" kapsamında "Geri Dönüşüm Kütüphanesi" kurulmuştur.